Elsasoft Forums
Elsasoft Forums
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 SqlSpec
 Feature requests
 Comments with linebreaks
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

m_brands
Starting Member

9 Posts

Posted - Nov 23 2012 :  12:37:17 AM  Show Profile  Reply with Quote
Hi,

I've entered some comments for some of the db-columns. Those comments contain linebreaks to make them better readable. In the generated documentation those linebreaks disappear. Would it be possible to show the linebreaks (e.g. substitute the break with <br>).

Thanks,
Michael

Jesse
Forum Admin

732 Posts

Posted - Nov 23 2012 :  4:02:56 PM  Show Profile  Reply with Quote
Try checking the "preserve linebreaks" checkbox. it's on the "options I" page in the GUI
Go to Top of Page

m_brands
Starting Member

9 Posts

Posted - Nov 28 2012 :  02:47:18 AM  Show Profile  Reply with Quote
I've tried the checkbox but it doesn't change the result.
I see the linebreaks in the source code but as it is HTML you don't see them in the result page. The comments are shown as running text.
It's the same when I enter <br> as linebreak into the text. In the sourcecode "<" is substituted with < and ">" with > . It doesn't matter if I check "preserve html tags" in the "options I" page.
Go to Top of Page

Jesse
Forum Admin

732 Posts

Posted - Nov 28 2012 :  06:19:11 AM  Show Profile  Reply with Quote
ok i'll have a look and get back to you. what DBMS are you using? DB2?
Go to Top of Page

m_brands
Starting Member

9 Posts

Posted - Nov 29 2012 :  12:14:52 AM  Show Profile  Reply with Quote
Yes it's a DB2.
Go to Top of Page

Jesse
Forum Admin

732 Posts

Posted - Nov 29 2012 :  7:05:33 PM  Show Profile  Reply with Quote
This is fixed in the current beta - you can pick it up here:

http://elsasoft.org/download.htm

Note that you still need to have "preserve linebreaks" checked.

It wasn't working for DB2 specifically, now it is.
Go to Top of Page

m_brands
Starting Member

9 Posts

Posted - Nov 30 2012 :  12:49:01 AM  Show Profile  Reply with Quote
Now it works.

Thanks for your fast help.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Elsasoft Forums © Elsasoft LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000